Compact techniek

Compactkraan BG250

Deze compactkraan maakt gebruik van een radiografische bediening en is daarbij geschikt voor zeer complexe projecten. Zo past de kraan BG 250 door een loopdeur, wat in veel bijzondere gevallen van groot belang kan zijn. Ter bevorderingen van zijn flexibiliteit is deze compactkraan ook nog in staat om zijn rupsbreedte te verstellen naar het gewenste niveau. Verder zijn de rupsbanden wit. Deze kraan kan zowel functioneren op een elektrische voeding als op brandstof.

Wilt u meer informatie over de compactkraan BG250, neemt u dan gerust contact met ons op. Verder kunt u ook de afbeeldingen bekijken voor verdere specificaties, inclusief onderstaande informatie. Voor een uitgebreid overzicht kunt u hier het PDF bestand bekijken.

Vacuümzuiger

Compactkraan Montage heeft een vacuümzuiger die voor zowel kleine als grote ruiten geschikt is. Het bijkomende voordeel is dat er ook lange ruiten mee geplaatst worden.  Een zeer uniek onderdeel is de afstandsbediening waarbij het mogelijk wordt gemaakt om bij een grote hoogte te ontkoppelen. Hier is in verband met de veiligheid een tijd aan verbonden.

Maximale hijslast VL250

250 kg

Maximale hijslast VL500

500 kg

Gewicht VL250 zonder vacuümvoorziening

24 kg

Gewicht vacuümvoorziening

14 kg

Gebruiksduur

9 uur

Afmetingen zuignap VL250

800x400mm

Afmetingen zuignap VL500

1630x400mm

Glasrobot

De zelfrijdende glasrobot van Robby 420  is een oplossing voor het veilig en gemakkelijk monteren van groot en zwaar glas, kozijnen of deuren tot 4 meter. De Robby beschikt over een hefarm welke 360 graden kan roteren en de last tot 180 graden kan kantelen van de grond tot aan het plafond.

Daarnaast zeer nauwkeurig te positioneren en geluidsarm d.m.v. accu aandrijving.

Technische Specificaties Robby 420 Glasrobot

 Max. hefvermogen: 420 kg

Hefhoogte: 2,8 m

Min. doorrijdbreedte: 0,80 m

Min. doorrijdhoogte: 1,43 m

Lengte: 2,3 m

Zijwaartse verplaatsing: 0,2 m

Lengte telescooparm: 0,70 m

Gewicht: 680 kg

Accu: 230V 2×105 A

Oplaadtijd: 8 uur

Stand tijd: ca. 30 uur

Kanaallift Faraone BIG 415

 

Voor het kleinste zware werk hebben we twee aluminium kanaalliften welke 250 kg tot een hoogte van 4150mm gehesen kunnen worden. Deze liften zijn compact te vervoeren en worden handmatig aangedreven. Ideaal omstrak langs de gevel te liften denk hierbij aan balken en zonneschermen.

Transportcarrier

 Iedereen kent het hondje voor op de vloer, wij hebben er een op rupsen. Waar uw materiaal ook moet zijn, onze dolly komt er. De TC1 heeft een draaibaar plateau, 400 mm hoog. Hij heeft een laag zwaartepunt en nauwkeurige besturing. Hij rijdt gemakkelijk door een bocht met lading. Dit is de ideale machine in  combinatie met de kraan. Laadvermogen 1200 kg.

Gereedschap

Kunststofrijplaten breed en smal

Hijstroppen

Hijskettingen

 

 

Evenaar

Balkendrukker

Vacuüm zuiger 500 kg